Haku
Viitteet 1-7 / 7
Compensatory growth after feed restriction during the rearing period in pigs
(Agricultural Research Centre of Finland, The Scientific Agricultural Society of Finland, The Finnish Society of Dairy ScienceAgricultural Research Centre of FinlandThe Scientific Agricultural Society of Finland, 1992)
Lihasikojen kasvatuskokeessa selvitettiin porsaskauden rajoitetun ruokinnan vaikutusta lihasikakauden tuotantotuloksiin sekä kantakoeindeksiin. 120 eläimestä muodostettiin kaksi ryhmää siten, että 8 eläintä samasta pahnueesta ...
Effect of dietary vitamin A level on performance, vitamin A content in the liver and leg weakness of growing finishing pigs
(Agricultural Research Centre of Finland, The Scientific Agricultural Society of Finland, The Finnish Society of Dairy ScienceAgricultural Research Centre of FinlandThe Scientific Agricultural Society of Finland, 1992)
Satakuusikymmentä Y-ja M-rotuista porsasta jaettiin neljään ruokintaryhmään. Porsaiden alkupaino oli keskimäärin 25 kg. Ryhmittelyssä otettiin huomioon porsaiden pahnuetausta ja sukupuoli. Ennen koetta porsaat oli ...
Accumulation of dietary fish fatty acids in the body fat reserves of some carnivorous fur-bearing animals
(Agricultural Research Centre of Finland, The Scientific Agricultural Society of Finland, The Finnish Society of Dairy ScienceAgricultural Research Centre of FinlandThe Scientific Agricultural Society of Finland, 1992)
Minkeillä ja siniketuilla rehun kasviöljylisäyksen tiedetään lisäävän linolihapon määrää ja kalaöljytäydennyksen puolestaan omega-3 rasvahappojen pitoisuutta elimistössä. Sini- ja hopeaketuilla kalarasvaruokinnan on ...
The effect of supplementation of liquid and crystalline lysine to barley-distillers solids diet on the performance and carcass quality of pigs
(Agricultural Research Centre of Finland, The Scientific Agricultural Society of Finland, The Finnish Society of Dairy ScienceAgricultural Research Centre of FinlandThe Scientific Agricultural Society of Finland, 1992)
Kasvatuskokeessa selvitettiin kiteisen tai nestemäisen lysiinilisäyksen vaikutusta ohra-tärkkelysrankkidieetillä ruokittujen lihasikojen tuotantotuloksiin sekä teuraslaatuun. Kokeessa oli 40 koe-eläintä, jotka jaettiin ...
Effect of dietary fish meal on the palatability and fatty acid composition of pork
(Agricultural Research Centre of Finland, The Scientific Agricultural Society of Finland, The Finnish Society of Dairy ScienceAgricultural Research Centre of FinlandThe Scientific Agricultural Society of Finland, 1992)
Kaksiosaisessa tutkimuksessa selvitettiin dieetin erilaisten kalajauhomäärien vaikutusta lihasikojen tuotantotuloksiin sekä lihan rasvahappokoostumukseen ja makuun. Toisessa osassa selvitettiin myös, kuinka kalajauhon ...
Reducing crude protein content with supplementation of synthetic lysine and threonine in barley - rapeseed meal - pea diets for growing pigs
(Agricultural Research Centre of Finland, The Scientific Agricultural Society of Finland, The Finnish Society of Dairy ScienceAgricultural Research Centre of FinlandThe Scientific Agricultural Society of Finland, 1993)
Lihasikojen kasvatuskokeessa tutkittiin dieetin raakavalkuaispitoisuuden alentamisen ja synteettisen lysiini- ja treoniinitäydennyksen vaikutuksia tuotantotuloksiin ja teuraslaatuun. Yhteensä 120 sikaa, joista puolet ...
Effects of milk fat, unhydrogenated and partially hydrogenated vegetable oils on fat metabolism of growing pigs : I.Growth, feed utilization and carcass quality in pigs fed different fats and oils
(Agricultural Research Centre of Finland, The Scientific Agricultural Society of Finland, The Finnish Society of Dairy ScienceAgricultural Research Centre of FinlandThe Scientific Agricultural Society of Finland, 1993)
Tutkimus kuului yhteistutkimukseen "Ravintorasvojen vaikutus sydän - ja verisuonitautien riskitekijöihin". Tämän osatutkimuksen tarkoituksena oli selvittää erilaisten ravintorasvojen; voi -, rypsi -, auringonkukka - ja ...