Haku
Viitteet 1-10 / 18
Feed, energy and protein intakes of horses - a rewiew of Finnish feeding trials
(Agricultural Research Centre of Finland, The Scientific Agricultural Society of Finland, The Finnish Society of Dairy ScienceAgricultural Research Centre of FinlandThe Scientific Agricultural Society of Finland, 1993)
Hevosen rehun, energian ja valkuaisen saanti arvioitiin 17 suomalaisen ruokintakokeen tulosten ja rehunkulutustietojen perusteella. Kokeet oli tehty vuosien 1972 ja 1992 välisenä aikana, ja niissä oli ollut mukana yhteensä ...
Rapeseed meal as a supplementary protein for dairy cows on grass silage-based diet, with the emphasis on the Nordic AAT-PBV feed protein evaluation system
(Agricultural Research Centre of FinlandThe Scientific Agricultural Society of Finland, 1992)
Lypsylehmien väkirehun täydentämistä rypsirouheella tutkittiin viidessä ruokintakokeessa tuoresäilörehuun perustuvalla ruokinnalla. Rypsirouheen osuus väkirehuseoksessa vaihteli 0-33 % loppuosan ollessa ohran ja kauran ...
Accumulation of dietary fish fatty acids in the body fat reserves of some carnivorous fur-bearing animals
(Agricultural Research Centre of Finland, The Scientific Agricultural Society of Finland, The Finnish Society of Dairy ScienceAgricultural Research Centre of FinlandThe Scientific Agricultural Society of Finland, 1992)
Minkeillä ja siniketuilla rehun kasviöljylisäyksen tiedetään lisäävän linolihapon määrää ja kalaöljytäydennyksen puolestaan omega-3 rasvahappojen pitoisuutta elimistössä. Sini- ja hopeaketuilla kalarasvaruokinnan on ...
Influence of dietary supplementation on serum vitamin A and D concentrations and their seasonal variation in horses
(Agricultural Research Centre of Finland, The Scientific Agricultural Society of Finland, The Finnish Society of Dairy ScienceAgricultural Research Centre of FinlandThe Scientific Agricultural Society of Finland, 1992)
Neljälläkymmenellä täysikasvuisella ravi- ja ratsuhevosella tutkittiin ruokinnan vitamiinitäydennyksen vaikutusta seerumin A (retinoli)- ja D(25(OH)D)-vitamiinitasoihin eri vuodenaikoina. Vitamiinitäydennys aloitettiin ...
Effects of partial replacement of barley with rapeseed oil or birch wood in comparison to barley and oats on the performance and blood metabolites of lactating cows
(Agricultural Research Centre of FinlandThe Scientific Agricultural Society of Finland, 1992)
Tässä kokeessa tutkittiin energiatäydennyksen vaikutusta maitotuotokseen ja maidon koostumukseen korkean maidontuotantokauden aikana säilörehuvaltaisella ruokinnalla. Väkirehun energiaväkevyyttä lisättiin rypsiöljytäydennyksellä ...
Milk production and concentrations of blood metabolites as influenced by the level of wet distiller`s solubles in dairy cows receiving grass silage-based diet
(Agricultural Research Centre of FinlandThe Scientific Agricultural Society of Finland, 1992)
Tuoreen tärkkelysrankin vaikutuksia rehun syöntiin ja sulavuuteen, maidontuotantoon ja verimetaboliitteihin tutkittiin 12 ay-rotuisella lehmällä tasapainotetun latinalaisen neliön mukaan tehdyssä kokeessa. Lehmät saivat ...
The influence of partial replacement of barley with dietary fat sources on growth and feed convertion efficiency of growing bulls
(Agricultural Research Centre of FinlandThe Scientific Agricultural Society of Finland, 1992)
Kasvavilla ay- ja fr-sonneilla suoritetussa 256 päivän pituisessa ruokintakokeessa oli 24 sonnia, joiden keskimääräinen elopaino kokeen alussa oli 123 kg. Eläimet olivat rajoitetulla ruokinnalla ja saivat 85 g kuiva-ainetta ...
Protein utilization responses of growing pigs to supplemental lysine as liquid versus crystalline forum in barley-barley protein diet
(Agricultural Research Centre of FinlandThe Scientific Agricultural Society of Finland, 1992)
Tutkimuksessa selvitettiin nestemäisen ja kiteisen puhtaan lysiinin lisäysten vaikutusta ohra-ohravalkuaisdieetillä ruokittujen lihasikojen valkuaisen hyväksikäyttöön. Tutkimus tehtiin 8 x 8 latinalaisella neliönä 30-100 ...
Evaluation of undehydrated barley feed fractions and dried oat feed fractions from integrated starch-ethanol process in diets of growing pigs
(Agricultural Research Centre of FinlandThe Scientific Agricultural Society of Finland, 1992)
Tutkimuksessa selvitettiin yhdistetystä tärkkelys-etanolituotannosta saatavan kuivaamattoman ohravalkuisrehun, ohravalkuis-ohrarehuseoksen ja tärkkelysrankin sekä kuivatun ohrarehun, kauravalkuisrehun ja kaurakuidun rehuarvoa ...
Effects of grinding, pelleting and expanding on nutritive value of barley in pig diets
(Agricultural Research Centre of FinlandThe Scientific Agricultural Society of Finland, 1992)
Tutkimuksessa selvitettiin vasaramyllyjauhatuksen ja litistyksen, rakeistuksen sekä ekspanderkäsittelyn vaikutusta lihasioille syötettävän ohran ravintoaineiden sulavuuteen ja valkuaisen hyväksikäyttöön. Tutkimus tehtiin ...