"D-vitamiini" - Selaus asiasanan mukaan Luonnonvarakeskuksen julkaisut
Viitteet 1-20 / 43
-
A Re-Evaluation of the Content and Antirachitic Effect of Vitamin D in The Aqueous Phase of Milk
Valtion maitotalouden tutkimuslaitos. Julkaisuja : 39 (1983) -
A RE-evaluation of the content and antirachitic effect of vitamin D in the aqueous phase of milk
Valtion maitotalouskoelaitoksen julkaisuja : 39 (Valtion maitotalouskoelaitos, 1982) -
Bioavailability of vitamin D from wild edible mushrooms (Cantharellus tubaeformis) as measured with a human bioassay 1-3
The American journal of clinical nutrition : 1 (The American Society for Clinical Nutrition, Inc, 1999) -
Cholecalciferol and 25-hydroxycholecalciferol content of chicken egg yolk as affected by the cholecalciferol content of feed
Journal of agricultural and food chemistry (American Chemical SocietyAmerican Chemical Society, 1999) -
D-vitamiini- ja fytaasilisäysten sekä kalsium-fosforisuhteen vaikutukset vähäfosforisessa broilerirehussa
Broileruutiset : 4 (Suomen Broileryhdistys, 1998) -
D-vitamiinilla luukatoa vastaan
Maatalouden tutkimuskeskuksen julkaisuja. Sarja A : 79 (Maatalouden tutkimuskeskus, 2000)D-vitamiini on välttämätön yhdiste, jotta luusto muodostuisi normaalisti. Kyseisen vitamiinin puutos aiheuttaa lapsille riisitaudin ja aikuisille osteomalasia-nimisen luunpehmenemistaudin. Lievä D-vitamiinin puutos saattaa ... -
D-vitamiinin lähteen ja saannin vaikutus lihasikojen tuotantotuloksiin ja jalkaterveyteen
Suomen Maataloustieteellisen Seuran tiedote : 34/2018 (Suomen Maataloustieteellinen Seura, 2018) -
D-vitamiinin rikastaminen kananmunaan onnistuu
Elintarviketuotanto & ympäristö : 4 (Maatalouden tutkimuskeskus (MTT), 1999) -
Effect of cholecalciferol-enriched hen feed on egg quality
Journal of agricultural and food chemistry : 1 (American Chemical Society, 2003)Eggs are one of the most important sources of vitamin D in the human diet, and their vitamin D content can be further increased by adding more vitamin D to hen feed. To investigate this issue more closely, we performed ... -
Effect of different vitamin D supplementations in poultry feed on vitamin D content of eggs and chicken meat
Journal of Agricultural and Food Chemistry : 15 (American Chemical Society, 2011) -
Effect of household cooking on the vitamin D content in fish, eggs, and wild mushrooms
Journal of food composition and analysis (Academic Press, 1999) -
Effect of vitamin D2- and D3-enriched diets on egg vitamin D content, production, and bird condition during an entire production period
Poultry science (Poultry Science Association, 2004) -
Effects of dietary phytase and cholecalciferol on phosphorus bioavailability in rainbow trout (Oncorhynchus mykiss)
Aquaculture (Elsevier Science B.V., 1998) -
Elintarviketuotanto : Luomuruuassa on etunsa
Savon Sanomat : 143 (Savon Sanomat, 2017) -
Elintarvikkeiden D-vitamiini
Analyysi : Suomen Laboratorioalan Liitto ry:n ammatti- ja yhdistyslehti : 2/2018 (Suomen Laboratorioalan Liitto ry, 2018) -
Enrichment of hen eggs with vitamin D for human health
Human Health Handbooks : 9 (Wageningen Academic Publishers, 2015)