FDA's center for food safety and applied nutrition and the mushroom council collaborate to optimize the natural vitamin D content of edible mushrooms and to examine their health benefits in different rodent models of innate immunity
Calvo, M.; Garthoff, L. H.; Raybourne, R. B.; Babu, U. S.; Kelly, C.; Lodder S.; Feeney, M. J.; Minor, B.; Beyer, D.; Beelman, R.; Pecchia, J.; Paley, K.; Chikthimmah, N.; Mattila, Pirjo (2006)
Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.
Calvo, M.
Garthoff, L. H.
Raybourne, R. B.
Babu, U. S.
Kelly, C.
Lodder S.
Feeney, M. J.
Minor, B.
Beyer, D.
Beelman, R.
Pecchia, J.
Paley, K.
Chikthimmah, N.
Mattila, Pirjo
Numero
O-01
Sivut
1 p
2006
Collections
- Julkaisut [85546]