Hyppää sisältöön
Hakuohjeet
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Henkilökunnan kirjautuminen
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite
  •   Etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite

Effect of different vitamin D supplementations in poultry feed on vitamin D content of eggs and chicken meat

Mattila, Pirjo H.; Valkonen, Eija; Valaja, Jarmo (2011)

 

Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.


Mattila, Pirjo H.
Valkonen, Eija
Valaja, Jarmo

Julkaisusarja
Journal of Agricultural and Food Chemistry

Volyymi
59

Numero
15

Sivut
8298-8303


American Chemical Society
2011
doi:doi:10.1021/jf2012634
Näytä kaikki kuvailutiedot
Collections
  • Julkaisut [84948]
jukuri@luke.fi | Saavutettavuusseloste | Tietosuojailmoitus
 

 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisutyyppitJulkaisuajatUusimmatAsiasanatSivukartta
jukuri@luke.fi | Saavutettavuusseloste | Tietosuojailmoitus