Hyppää sisältöön
Hakuohjeet
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Henkilökunnan kirjautuminen
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite
  •   Etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite

Bioavailability of vitamin D from wild edible mushrooms (Cantharellus tubaeformis) as measured with a human bioassay 1-3

Outila, Terhi A; Mattila, Pirjo H; Piironen, Vieno I; Lamberg-Allardt, Christel JE (1999)

 

Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.


Outila, Terhi A
Mattila, Pirjo H
Piironen, Vieno I
Lamberg-Allardt, Christel JE

Julkaisusarja
The American journal of clinical nutrition

Volyymi
69

Numero
1

Sivut
95-98


The American Society for Clinical Nutrition, Inc
1999
Näytä kaikki kuvailutiedot
Collections
  • Julkaisut [87135]
jukuri@luke.fi | Saavutettavuusseloste | Tietosuojailmoitus
 

 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisutyyppitJulkaisuajatUusimmatAsiasanatSivukartta
jukuri@luke.fi | Saavutettavuusseloste | Tietosuojailmoitus