Agricultural and Food Science - Selaus asiasanan mukaan "valkuaisaineet"

    • Angiotensin converting enzyme inhibitory peptides in Finnish cereals: a database survey 

      Loponen, Jussi
      Agricultural and Food Science : 1-2 (MTT Agrifood Research FinlandThe Scientific Agricultural Society of Finland, 2004)
      Angiotensiini I:stä verenpainetta kohottavaa angiotensiini II:a vapauttava entsyymi (ACE) on keskeinen verenpaineen säätelyssä. Tietyt elintarvikeproteiineista peräisin olevat peptidit estävät sen toimintaa. Tässä ...
    • Optimization of centrifugal separation of alpha-lactalbumin and beta-lactoglobulin 

      Tupasela, Tuomo; Koskela, Petri; Pahkala, Eero; Kankare, Veikko
      Agricultural and Food Science in Finland : 2 (Agricultural Research Centre of FinlandThe Scientific Agricultural Society of Finland, 1997)
      Heraproteiinit käsittävät noin 20 % maidon proteiineista. Heraproteiinit koostuvat pääasiassa beta-laktoglobuliinista (beta-lg) ja alpha-laktalbumiinista (alpha-la). Tehdyissä kokeissa tutkimme pH:n, kuiva-ainepitoisuuden, ...
    • Supply of nutrients and productive responses in dairy cows given diets based on restrictively fermented silage 

      Huhtanen, Pekka
      Agricultural and Food Science in Finland : 2 (Agricultural Research Centre of FinlandThe Scientific Agricultural Society of Finland, 1998)
      Tämän kirjallisuuskatsauksen tavoitteena on selvittää ravintoaineiden saantiin ja maidontuotantoon vaikuttavia tekijöitä ruokinnan perustuessa runsaaseen säilörehun käyttöön. Suomessa rajoittuneesti käynyt säilörehu on ...