Haku
Viitteet 1-10 / 29
Porkkanankuorien mikrobimääristä
(MTT, 2006)
MTT:n elintarvikkeiden tutkimuksessa määritettiin syksyn 2005 porkkanasadosta mikro-bimääriä varastoidun ja kaupan porkkanoiden kuorista. Tutkimuksen tavoitteena on selvit-tää, onko mikrobimäärillä vaikutusta porkkanoiden ...
Modelling the production of field vegetables
(MTT, 2003)
Even old cucumber leaves can photosynthesise
(MTT, 2003)
Vihannekset mallinnuksen kohteena
(MTT, 2003)
Sokerimaissi pitää lämmöstä
(MTT, 2003)
Vihreän parsan lajikkeet vertailussa
(MTT, 2003)
Yersinia- ja Listeria -bakteerit kotimaisissa porkkanoissa
(MTT, 2006)
Eviran Eläintauti- ja elintarviketutkimusosaston Mikrobiologian tutkimusyksikössä on tut-kittu seuraavien ihmiselle tautia aiheuttavien eli patogeenisten bakteerien esiintymistä ko-timaisissa porkkanoissa: Yersinia ...
Viljelytekijät ja porkkanan varastokestävyys
(MTTMTT, 2006)
Tutkimushankkeen tässä osiossa selvitetään viljelytekijöiden vaikutusta porkkanan varas-tokestävyyteen. Tutkimuksessa mukana olevat porkkanatilat toimittivat syksyllä 2005 yh-teensä 26 lohkolta porkkananäytteet, jotka ...