"Järvenpää, Eila" - Selaus tekijän mukaan Luonnonvarakeskuksen julkaisut
-
Ikääntyneet pitää huomioida pakkausten käyttäjinä
Järvenpää, Eila; Tahvonen, Raija; Tupasela, Tuomo; Pirttijärvi, Tuija; Mäenpää, Tiina; Kautola, Helena
Kehittyvä Elintarvike : 4 (Elintarviketieteiden Seura ry, 2014) -
Impact of lactic acid fermentation on sensory and chemical quality of dairy analogues prepared from lupine (Lupinus angustifolius L.) seeds
Laaksonen, Oskar; Kahala, Minna; Marsol-Vall, Alexis; Blasco, Lucia; Järvenpää, Eila; Rosenvald, Sirli; Virtanen, Mika; Tarvainen, Marko; Yang, Baoru
Food chemistry (Applied Science Publishers., 2021) -
Improving the usability of carrot by-products as animal feeds by ensiling
Rinne, Marketta; Jalava, Taina; Siljander-Rasi, Hilkka; Kuoppala, Kaisa; Blasco, Lucia; Kahala, Minna; Järvenpää, Eila
Swedish University of Agricultural Sciences. Department of Animal Nutrition and Management. Report : 296 (Swedish University of Agricultural Sciences, 2017) -
Innovative treatment of bilberry by-products for a selective recovery of anthocyanin compounds
Adami, Renata; Salvo, Giuseppe; Meneses, Miguel; Järvenpää, Eila; Huopalahti, Rainer; Sesti Osséo, Libero; Reverchon, Ernesto (2013) -
Kalan elintarvikejalostuksen sivutuotevirtojen jalostaminen kalaöljyksi
Hiidenhovi, Jaakko; Saarni, Kaija; Koskela, Juha; Välimaa, Anna-Liisa; Kankainen, Markus; Järvenpää, Eila; Setälä, Jari; Pap, Nora; Mattila, Pirjo; Tupasela, Tuomo; Lehtonen, Auli; Laaksonen, Paula
Luonnonvara- ja biotalouden tutkimus : 51/2017 (Luonnonvarakeskus, 2017)Tässä työssä selvitettiin mahdollisuuksia hyödyntää kalanjalostusteollisuuden elintarvikelaatuisia sivutuotevirtoja kalaöljyn tuotannossa, öljyn markkinoita ja arvioitiin toiminnan kannattavuutta. Maailmalla tuotetaan ... -
Kasvissivutuotteiden hyödyntäminen rehuna ja maanparannusaineena : Hyvä tapa toimia -ohje
Lehto, Marja; Rinne, Marketta; Järvenpää, Eila; Kahala, Minna; Salo, Tapio; Siljander-Rasi, Hilkka; Suojala-Ahlfors, Terhi
Luonnonvara- ja biotalouden tutkimus : 14/2018 (Luonnonvarakeskus, 2018)Erilaisia kasvissivuvirtoja muodostuu kasviksia käsittelevissä yrityksissä suuria määriä. Kasvissivutuotteet ovat märkiä, huonosti säilyviä ja niiden varastointi ja kuljettaminen on hankalaa ja kallista. Yrityksissä on ... -
Kasvissivutuotteiden hyödyntämisen monet mahdollisuudet
Kahala, Minna; Järvenpää, Eila; Lehto, Marja
Kehittyvä Elintarvike : 27.8.2020 (Elintarviketieteiden Seura ry, 2020) -
Kiertotalouden tutkimuksissa korostuu laadukas kenttätoiminta
Björklöv, Katarina; Myllymaa, Tuuli; Havukainen, Jouni; Järvenpää, Eila; Niemelin, Tarja; Dahlbo, Helena
Vesitalous : 4 (Ympäristöviestintä YVT Oy, 2017) -
Laadukkaita elintarvikkeita perulaisista raaka-aineista
Mäki, Maarit; Tupasela, Tuomo; Järvenpää, Eila
Kehittyvä elintarvike : 1/2013 (Elintarviketieteiden Seura ry, 2013) -
Legume biomasses produce high soluble protein yields in a green biorefinery concept
Rinne, Marketta; Franco, Marcia; Stefanski, Tomasz; Ghalibaf, Maryam; Fidelis, Marina; Järvenpää, Eila; Pap, Nora
Grassland Science in Europe (Wageningen academic publishers, 2022) -
Luonnon kasviuutteita sisältävien tekstiilimateriaalien lainsäädäntöpolku — uutteista tuoteprototyypeiksi
Järvenpää, Eila; Kunnas, Susan; Liimatainen, Jaana
Pohjoisen tekijät – Lapin ammattikorkeakoulun julkaisuja : 30 (Lapin ammattikorkeakoulu, 2023) -
Lutein content of egg yolk fractions produced using supercritical fluid techniques
Järvenpää, Eila; Pihlava, Juha-Matti; Aro, Heikki; Hietaniemi, Veli; Huopalahti, Rainer (2008) -
Non-wood biomass as raw material in biorefinery processes
Rasi, Saija; Winquist, Erika; Varho, Vilja; Kahala, Minna; Järvenpää, Eila; Virtanen, Yrjö; Joutsjoki, Vesa; Blasco, Lucia (Clic Innovation, 2016) -
Palkokasvit elintarvikkeena : Opas palkokasvien elintarvikekäytöstä
Rokka, Susanna; Heikkilä, Juha; Hellström, Jarkko; Järvenpää, Eila; Kahala, Minna; Keskitalo, Marjo; Kuoppala, kaisa; Manni, Katariina; Mäkinen, Kirsi; Mäkinen, Sari; Pihlava, juha-Matti; Tahvonen, Raija
Luonnonvara- ja biotalouden tutkimus : 10/2018 (Luonnonvarakeskus, Luke, 2018)Tämän oppaan tarkoituksena on tuottaa ajantasaista tietoa Suomessa käytettävistä palkokasveista sekä niiden merkityksestä ja käsittelyohjeista. Opas on tarkoitettu avuksi erityisesti elintarvikeketjun kehittäjille ja ... -
Palkoviljojen haitta-aineet sekä erityisominaisuudet rehuna ja ruokana
Rinne, Marketta; Järvenpää, Eila (Valkuaisfoorumi, 2018) -
Perunan tyvimädän tunnistaminen infektiossa vapautuvien yhdisteiden perusteella
Mikkola, Carita; Virtanen, Elina; Järvenpää, Eila; Kallio, Heikki; Kauppinen, Jyrki; Peura, Juha; Kauppinen, Ismo; Kotro, Juha-Pekka; Hiltunen, Lea
Suomen maataloustieteellisen seuran tiedote : 21 (Suomen maataloustieteellinen seura, 2006) -
Perunan tyvimädän tunnistaminen infektiossa vapautuvien yhdisteiden perusteella
Mikkola, Carita; Virtanen, Elina; Järvenpää, Eila; Kallio, Heikki; Kauppinen, Jyrki; Peura, Juha; Kauppinen, Ismo; Kotro, Juha-Pekka; Hiltunen, Lea
Suomen maataloustieteellisen seuran tiedote : 22 (Suomen maataloustieteellinen seura, 2006) -
Perunan tyvimädän tunnistaminen infektiossa vapautuvien yhdisteiden perusteella
Mikkola, Carita; Virtanen, Elina; Järvenpää, Eila; Kallio, Heikki; Kauppinen, Jyrki; Peura, Juha; Kauppinen, Ismo; Kotro, Juha-Pekka; Hiltunen, Lea
Suomen maataloustieteellisen seuran tiedote : 22 (Suomen maataloustieteellinen seura, 2006) -
Perunan tyvimädän tunnistaminen infektiossa vapautuvien yhdisteiden perusteella
Mikkola, Carita; Virtanen, Elina; Järvenpää, Eila; Kallio, Heikki; Kauppinen, Jyrki; Peura, Juha; Kauppinen, Ismo; Kotro, Juha-Pekka; Hiltunen, Lea
Suomen maataloustieteellisen seuran tiedote : 21 (Suomen maataloustieteellinen seura, 2006) -
Phenolic profiles differentiate wild bilberry and cultivated blueberry fruit
Hellström, Jarkko; Karhu, Saila; Karhu, Jouni; Järvenpää, Eila; Välimaa, Anna-Liisa
Lwt: food science and technology (Elsevier, 2024)The dark fruit of European wild-grown blueberry known as common bilberry (Vaccinium myrtillus L.) is associated with many health-promoting properties and has a steadily growing global market, especially in the food supplement ...