Impact of lactic acid fermentation on sensory and chemical quality of dairy analogues prepared from lupine (Lupinus angustifolius L.) seeds
Laaksonen, Oskar; Kahala, Minna; Marsol-Vall, Alexis; Blasco, Lucia; Järvenpää, Eila; Rosenvald, Sirli; Virtanen, Mika; Tarvainen, Marko; Yang, Baoru (2021)
Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.
Laaksonen, Oskar
Kahala, Minna
Marsol-Vall, Alexis
Blasco, Lucia
Järvenpää, Eila
Rosenvald, Sirli
Virtanen, Mika
Tarvainen, Marko
Yang, Baoru
Julkaisusarja
Food chemistry
Volyymi
346
Sivut
9 p.
Applied Science Publishers.
2021
Collections
- Julkaisut [87086]