Agricultural and Food Science - Selaus asiasanan mukaan "vihannekset"
Viitteet 1-3 / 3
-
A combined infrared/heat pump drying technology applied to a rotary dryer
Agricultural and Food Science in Finland : 3 (MTT Agrifood Research FinlandThe Scientific Agricultural Society of Finland, 2002)Infrapunakuivaus on yrttien ja vihannesten kuivaukseen soveltuva menetelmä, jonka käyttö vaatii laitteiston, jossa kuivattava materiaali liikkuu niin, että kuivuminen tapahtuu tasaisesti. Kokeissa kuivattiin koivun, horsman ... -
Allocation of added selenium in lettuce and its impact on roots
Agricultural and Food Science in Finland : 3-4 (MTT Agrifood Research FinlandThe Scientific Agricultural Society of Finland, 2003)Seleeni on eläimille ja ihmisille välttämätön alkuaine, jota lisätään Suomessa moniravinteisiin lannoitteisiin. Lisäyksen tarkoituksena on parantaa peltokasvien seleenin ottoa ja taata ihmisille riittävä seleenin saanti ... -
Effects of band placement and nitrogen rate on dry matter accumulation, yield and nitrogen uptake of cabbage, carrot and onion
Agricultural and Food Science in Finland : 2 (Agricultural Research Centre of FinlandThe Scientific Agricultural Society of Finland, 1999)Typpilannoituksen optimoimiseksi tarvitaan tietoa eri satotasojen vaatimista typpimääristä ja typenoton rytmistä kasvukauden aikana. Viljoilla typen sijoittaminen on lähes ainoa levitystapa Suomessa, mutta typen sijoittamisen ...