Agricultural and Food Science - Selaus tekijän mukaan "Saarisalo, Eeva"
-
Effect of lactic acid bacteria inoculants, formic acid, potassium sorbate and sodium benzoate on fermentation quality and aerobic stability of wilted grass silage
Saarisalo, Eeva; Jalava, Taina; Skyttä, Eija; Haikara, Auli; Jaakkola, Seija
Agricultural and Food Science : 3 (MTT Agrifood Research FinlandThe Scientific Agricultural Society of Finland, 2006)Esikuivatus vähentää säilörehun käymisen laatuongelmia, mutta voi johtaa siihen, että rehut lämpenevät herkemmin siilon avaamisen jälkeen. Kahdessa kokeessa tutkittiin uuden maitohappobakteerikannan, Lactobacillus plantarum ... -
Formic acid treated whole crop barley and wheat silages in dairy cow diets: effects of crop maturity, proportion in the diet, and level and type of concentrate supplementation
Jaakkola, Seija; Saarisalo, Eeva; Heikkilä, Terttu
Agricultural and Food Science : 3-4 (MTT Agrifood Research FinlandThe Scientific Agricultural Society of Finland, 2009)Kolmessa lypsylehmien ruokintatutkimuksessa tutkittiin nurmisäilörehun osittaista korvaamista kokoviljasäilörehulla. Kokeissa käytettiin taikinatuleentuneena korjattua ohraa tai kevätvehnää, joiden kuiva-ainepitoisuus ... -
Use of rapeseed and pea grain protein supplements for organic milk production
Khalili, Hannele; Kuusela, Eeva; Saarisalo, Eeva; Suvitie, Marjatta
Agricultural and Food Science in Finland : 3 (Agricultural Research Centre of FinlandThe Scientific Agricultural Society of Finland, 1999)Tutkimuksessa selvitettiin lypsylehmille annettavaan väkirehuun lisätyn valkuaisrehun vaikutuksia rehun syöntiin, maidontuotantoon, maidon koostumukseen ja ruokinnan sulavuuteen. Nurmi-apilasäilörehua annettiin vapaasti. ...