"quality" - Selaus asiasanan mukaan MTT:n selvityksiä
Viitteet 1-5 / 5
-
Kasvihuonekurkun ja -tomaatin tarjontaketjut Suomessa
MTT:n selvityksiä : 109 (MTT, 2006)Tutkimuksessa tavoitteena oli selvittää: 1) Millainen on kurkun ja tomaatin tarjontaketjujen rakenne Suomessa?, 2) Kuinka tarjontaketjut toimivat ja mitkä ovat tarjontaketjujen on-gelmakohdat? 3) Kuinka tarjontaketjut ... -
Laatu ja riskit elintarviketaloudessa -menetelmät ja välineet : seminaari 29.11.2001, Olkkalan kartano, Vihti
MTT:n selvityksiä : 4 (MTT, 2002) -
Laatujärjestelmien taloudelliset vaikutukset ja toimivuus maatalous- ja elintarvikealojen pienissä ja keskisuurissa yrityksissä
MTT:n selvityksiä : 58 (MTTMTTMTTMTTMTT, 2004)Tutkimuksen tarkoituksena oli selvittää laatujärjestelmien taloudellisia vaikutuksia yrityksen tasolla elintarvikeketjun kahdella toisiinsa verrattuna erilaisella toimialalla. Tavoitteena oli määrittää ne ongelmat, joihin ... -
Laitoskompostien laadun parantaminen kypsytystä tehostamalla
MTT:n selvityksiä : 70 (MTT, 2004)Biohajoavien jätteiden käsittelyyn kohdistuvat vaatimukset tulevat kiristymään lähivuosina tiukentuvan lainsäädännön myötä. Etenkin valmisteilla oleva EU-direktiivi Biohajoavan jätteen biologiset käsittelymenetelmät , ... -
Riskienhallinnan menetelmät elintarvikeketjussa
MTT:n selvityksiä : 5 (MTT, 2002)Elintarvikeketjun riskienhallinnan tehokas kehittäminen edellyttää, että tilanteesta ja ongelmista voidaan muodostaa kokonaiskuva. Tähän tarvitaan kaikkien osapuolien osaamisen ja tiedon yhdistämistä. Se on vaikeampaa, ...