"ravitsemus" - Selaus asiasanan mukaan MTT Raportti
Viitteet 1-5 / 5
-
Elintarvikkeiden uudelleenmuokkaaminen eurooppalaisissa pk-yrityksissä
MTT Raportti : 158 (MTT, 2014)Elintarvikkeiden uudelleenmuokkaamista käsittelevässä SALUX-hankkeessa pyydettiin 6 722 eurooppalaiselta pk-yritykseltä vastausta elintarvikkeiden uudelleenmuokkaamisen nykyisiä ongelmia ja huolia kartoittavaan ... -
Ihmisen ja ympäristön hyvinvointi: terveys ja kestävä kehitys politiikka-asiakirjoissa
MTT Raportti : 79 (MTTMTT, 2012)HYVINVOIPA-hankkeen kohteena on suomalainen terveys- ja ruokapolitiikka elintapojen ja kestävän kehityksen kontekstissa. Yhteisenä rajapintana nähdään kestävän kehityksentavoitteiden tukeminen ja terveyden edistäminen. ... -
Ilmastovalinta ravintoloissa : Ilmastolounas-hankkeen loppuraportti
MTT Raportti : 160 (MTT, 2014)Ravintola-alalla on ollut kiinnostusta viestiä ruokailijoille lounaiden ilmastovaikutuksista, mutta yhtenäistä ja luotettavaa menetelmää ei ole ollut. Hankkeessa kehitettiin Ilmastovalinta-konsepti, joka näyttää ruokailijoille ... -
Ravitsemus ja maaperävaikutukset ruoan elinkaariarvioinnissa : SustFoodChoice-hankkeen loppuraportti
MTT Raportti : 146 (MTT, 2014) -
Seleenityöryhmän raportti 2011
MTT Raportti : 35 (MTT, 2011)Ympäristöolosuhteiden vuoksi liukoisen seleenin määrä Suomen viljelymaissa on pieni. Vain noin 4 % maaperän kokonaisseleenistä on kasveille käyttökelpoisessa muodossa. Tämän vuoksi kotimaisten elintarvikkeiden ja rehujen ...