"ravitsemus" - Selaus asiasanan mukaan MTT Raportti

    • Elintarvikkeiden uudelleenmuokkaaminen eurooppalaisissa pk-yrityksissä 

      Latvala, Terhi; Tahvonen, Raija; Tupasela, Tuomo; Järvinen, Maija
      MTT Raportti : 158 (MTT, 2014)
      Elintarvikkeiden uudelleenmuokkaamista käsittelevässä SALUX-hankkeessa pyydettiin 6 722 eurooppalaiselta pk-yritykseltä vastausta elintarvikkeiden uudelleenmuokkaamisen nykyisiä ongelmia ja huolia kartoittavaan ...
    • Ihmisen ja ympäristön hyvinvointi: terveys ja kestävä kehitys politiikka-asiakirjoissa 

      Risku-Norja, Helmi; Isola, Anna-Maria; Nisonen, Sampsa
      MTT Raportti : 79 (MTTMTT, 2012)
      HYVINVOIPA-hankkeen kohteena on suomalainen terveys- ja ruokapolitiikka elintapojen ja kestävän kehityksen kontekstissa. Yhteisenä rajapintana nähdään kestävän kehityksentavoitteiden tukeminen ja terveyden edistäminen. ...
    • Ilmastovalinta ravintoloissa : Ilmastolounas-hankkeen loppuraportti 

      Roininen, Taneli; Pulkkinen, Hannele; Järvinen, Maija; Nikula, Jussi; Höynälänmaa, Stella; Katajajuuri, Juha-Matti; Hyvärinen, Helena
      MTT Raportti : 160 (MTT, 2014)
      Ravintola-alalla on ollut kiinnostusta viestiä ruokailijoille lounaiden ilmastovaikutuksista, mutta yhtenäistä ja luotettavaa menetelmää ei ole ollut. Hankkeessa kehitettiin Ilmastovalinta-konsepti, joka näyttää ruokailijoille ...
    • Ravitsemus ja maaperävaikutukset ruoan elinkaariarvioinnissa : SustFoodChoice-hankkeen loppuraportti 

      Saarinen, Merja; Sinkko, Taija; Joensuu, Katri; Silvenius, Frans; Ratilainen, Anna
      MTT Raportti : 146 (MTT, 2014)
    • Seleenityöryhmän raportti 2011 

      Eurola, Merja; Alfthan, Georg; Ekholm, Päivi; Root, Tarja; Suoniitty, Titta; Venäläinen, Eija-Riitta; Ylivainio, Kari
      MTT Raportti : 35 (MTT, 2011)
      Ympäristöolosuhteiden vuoksi liukoisen seleenin määrä Suomen viljelymaissa on pieni. Vain noin 4 % maaperän kokonaisseleenistä on kasveille käyttökelpoisessa muodossa. Tämän vuoksi kotimaisten elintarvikkeiden ja rehujen ...