Haku
Viitteet 1-5 / 5
Composition, digestibility and nutritive value of cereals for dogs
(MTT Agrifood Research FinlandThe Scientific Agricultural Society of Finland, 2004)
Kaikki koirien kuivaruuat ovat pääosin viljapohjaisia ja viljojen osuus niissä on tyypillisesti 30-60 %. Viljat ovat hyvä ja halpa energian ja hiilihydraattien lähde koirien ruokinnassa, mutta viljoista on suhteellisen ...
Selenium content of Finnish oats in 1997-1999: effect of cultivars and cultivation techniques
(MTT Agrifood Research FinlandThe Scientific Agricultural Society of Finland, 2004)
Tutkimus oli osa Kaura raaka-aineen laadunohjausjärjestelmä -hanketta, jossa selvitettiin laajasti suomalaisen kauran laatua ja soveltuvuutta elintarvikeja rehukäyttöön. Tavoitteena oli selvittää kauran seleenipitoisuuksia ...
Angiotensin converting enzyme inhibitory peptides in Finnish cereals: a database survey
(MTT Agrifood Research FinlandThe Scientific Agricultural Society of Finland, 2004)
Angiotensiini I:stä verenpainetta kohottavaa angiotensiini II:a vapauttava entsyymi (ACE) on keskeinen verenpaineen säätelyssä. Tietyt elintarvikeproteiineista peräisin olevat peptidit estävät sen toimintaa. Tässä ...
Meat and bone meal as nitrogen fertilizer to cereals in Norway
(MTT Agrifood Research FinlandThe Scientific Agricultural Society of Finland, 2004)
Meat and bone meal (MBM) contains appreciable amounts of nitrogen (N), phosphorus and calcium making it interesting as fertilizer to various crops. The effect of Norwegian MBM as N fertilizer has been evaluated in pot and ...
Relationships between climate and winter cereal grain quality in Finland and their potential for forecasting
(MTT Agrifood Research FinlandThe Scientific Agricultural Society of FinlandMTT Agrifood Research FinlandThe Scientific Agricultural Society of Finland, 2004)
Useat tutkimukset ovat osoittaneet erilaisten säätekijöiden vaikutuksia viljojen satomääriin, mutta harvemmin laatuominaisuuksiin. Tämän tutkimuksen tarkoituksena oli mallintaa syysvehnän ja -rukiin hehtolitran painon ...