Haku
Viitteet 1-10 / 68
Lypsykaudella riittää yksi seos
(Valio, 2006)
Maitoa siilo- tai paalirehulla
(Maaseudun Tulevaisuus, 2006)
Korjuuolosuhteet vaikuttivat kuivan, ilman säilöntäainetta tehdyn paalirehun ruokinnalliseen arvoon enemmän kuin lievästi esikuivatun, happosäilötyn siilorehun arvoon. Hyvässä säässä korjatut rehut lypsättivät lehmiä yhtä ...
Murskeviljan käyttö lypsylehmien ruokinnassa
(Suomen maataloustieteellinen seura, 2004)
Säilörehun ensi- ja jälkikasvun korjuuajan sekä väkirehutäydennyksen vaikutus lypsylehmien maidontuotantoon
(Suomen Maataloustieteellinen Seura, 2004)
Comparison of heat-treated rapeseed expeller and solvent-extracted soya-bean meal protein supplements for dairy cows given grass silage-based diets
(British society of animal science, 2003)
Sixteen early to mid lactation Finnish Ayrshire dairy cows were used in a cyclic change-over experiment with four 21-day experimental periods and a 4 5 2 factorial arrangement of treatments to evaluate the effects of ...
Säilörehun korjuutekniikka ei vaikuta juustojen laatuun
(Maaseudun Tulevaisuus, 2006)
Juustonvalmistuksen taloudellisuus riippuu muun muassa maidosta saatavasta juustosaaliista sekä lopputuotteen aistittavasta ja mikrobiologisesta laadusta. Varsinaiseen juustosaaliiseen puolestaan vaikuttavat lehmärotu, ...
Rypsi ja soija lypsylehmien valkuaislähteenä
(Suomen Maataloustieteellinen Seura, 2004)
Väkirehutäydennys ruokinnan suunnittelun osana
(Suomen Kotieläinjalostusosuuskunta, 2003)
Rypsi ja soija lypsylehmien valkuaislähteenä
(Suomen Maataloustieteellinen Seura, 2004)