Hyppää sisältöön
Hakuohjeet
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Kirjaudu
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Jukuri etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite
  •   Jukuri etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite

Rypsi ja soija lypsylehmien valkuaislähteenä

Vanhatalo, Aila; Shingfield, Kevin; Pahkala, Eero; Salo-Väänänen, Pirjo; Korhonen, Hannu; Piironen, Vieno; Huhtanen, Pekka (2004)

 
Tweet refworks
 

Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.


Vanhatalo, Aila
Shingfield, Kevin
Pahkala, Eero
Salo-Väänänen, Pirjo
Korhonen, Hannu
Piironen, Vieno
Huhtanen, Pekka

Julkaisusarja
Suomen Maataloustieteellisen Seuran tiedote

Numero
20

Sivut
p. 7


Suomen Maataloustieteellinen Seura
2004
Näytä kaikki kuvailutiedot
Collections
  • Julkaisut [81202]
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste
 

 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisutyyppitJulkaisuajatUusimmatAsiasanatSivukartta

Omat tiedot

Kirjaudu sisäänRekisteröidy
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste