Agricultural and Food Science - Selaus asiasanan mukaan "Daucus carota"

    • A combined infrared/heat pump drying technology applied to a rotary dryer 

      Pääkkönen, Kirsti
      Agricultural and Food Science in Finland : 3 (MTT Agrifood Research FinlandThe Scientific Agricultural Society of Finland, 2002)
      Infrapunakuivaus on yrttien ja vihannesten kuivaukseen soveltuva menetelmä, jonka käyttö vaatii laitteiston, jossa kuivattava materiaali liikkuu niin, että kuivuminen tapahtuu tasaisesti. Kokeissa kuivattiin koivun, horsman ...
    • Effect of soil-spraying time on root-colonization ability of antagonistic Streptomyces griseoviridis 

      Kortemaa, Hanna; Haahtela, Kielo; Smolander, Aino
      Agricultural and Food Science in Finland : 4 (Agricultural Research Centre of FinlandThe Scientific Agricultural Society of Finland, 1997)
      Mikrobit, jotka asuttavat tehokkaasti juuria, ovat lupaavia biotorjuntaeliöitä käytettäväksi maalevintäisten kasvitautien torjuntaan. Antagonistisen Strepto-myces griseoviridis -sädebakteerin kykyä asuttaa rypsin ja ...