Camelinabroileri on terveellistä ja maistuvaa
Ryhänen, Eeva-Liisa (2006)
Ryhänen, Eeva-Liisa
Julkaisusarja
Koetoiminta ja käytäntö
Volyymi
63
Numero
4(18.12.2006)
Sivut
12
Maaseudun Tulevaisuus
2006
Julkaisun pysyvä osoite on
http://urn.fi/URN:NBN:fi-fe2015103015466
http://urn.fi/URN:NBN:fi-fe2015103015466
Tiivistelmä
Camelinaa sisältävällä rehulla voidaan tuottaa ravitsemuksellisesti laadukasta, arvokkaita omega-3- rasvahappoja runsaasti sisältävää broilerin lihaa. Liha on myös aistinvaraisilta ominaisuuksiltaan yhtä hyvää kuin tavanomaisella rehulla tuotettu broileri. Haasteena on selvittää keinot broilereiden kasvun edistämiseksi. Vähän glukosinolaatteja sisältävät camelinalajikkeet saattavat olla ratkaisu tähän pulmaan.
Collections
- Julkaisut [86128]