Hyppää sisältöön
Hakuohjeet
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Henkilökunnan kirjautuminen
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Etusivu
  • Luonnonvarakeskusta edeltävien organisaatioiden sarjat
  • MTT:n julkaisusarjat
  • Agricultural and Food Science
  • Näytä viite
  •   Etusivu
  • Luonnonvarakeskusta edeltävien organisaatioiden sarjat
  • MTT:n julkaisusarjat
  • Agricultural and Food Science
  • Näytä viite

The functional and biological properties of whey proteins: prospects for the development of functional foods

Korhonen, Hannu J. T.; Pihlanto-Leppälä, Anne; Rantamäki, Pirjo; Tupasela, Tuomo (1998)

 

Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.


Korhonen, Hannu J. T.
Pihlanto-Leppälä, Anne
Rantamäki, Pirjo
Tupasela, Tuomo

Julkaisusarja
Agricultural and Food Science in Finland

Volyymi
7

Numero
2

Sivut
283-296


Agricultural Research Centre of Finland The Scientific Agricultural Society of Finland
1998
Näytä kaikki kuvailutiedot

Kuvaus

Seminar in honour of the 100th anniversary of MTT
Tiivistelmä
Juustoheran arvostus on voimakkaasti lisääntynyt viime vuosina uusien tieteellisten tutkimustulosten ja heran käsittelyteknologian kehittymisen ansiosta. Uusilla tekniikoilla pystytään eristämään ja rikastamaan heran aineosia entistä tehokkaammin. Spesifisten aineosien toiminnallisia ja biologisia erityisominaisuuksia voidaan siten tutkia paremmin ja kehittää uusia täsmällisiä käyttökohteita. Heran aineosien hyväksikäyttämiseksi on muodostumassa oma teollisuuden ala, joka tuottaa yhdisteitä hyvin moneen tarkoitukseen. Terveysvaikutteiset elintarvikkeet, elintarvikkeiden rakenteelliset ominaisuudet ja biofarmaseuttiset yhdisteet ovat tällä hetkellä ja lähitulevaisuudessa merkittävimpiä tutkimus- ja kehityskohteita, joihin herasta saatuja yhdisteitä voidaan soveltaa.
 
Collections
  • Agricultural and Food Science [531]
jukuri@luke.fi | Saavutettavuusseloste | Tietosuojailmoitus
 

 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisutyyppitJulkaisuajatUusimmatAsiasanatSivukartta
jukuri@luke.fi | Saavutettavuusseloste | Tietosuojailmoitus