Markkinoille tulossa uudentyyppinen hapankaalimehu
Maaseudun Tulevaisuus
1999
Pysyvä osoite
URI
Tiivistelmä
Markkinoille tulee lähiaikoina uudentyyppinen hapankaalimehu. Se on valmistettu hallitun ja vakioidun käymisprosessin avulla keräkaalista. Uusi hapankaalimehu on miedomman makuinen kuin hapankaalimehut yleensä. Maku on peräisin hapatuksessa käytettävistä keräkaalin luontaisista maitohappobakteereista. Hapankaalimehuista kehitetään MTT:ssa Akropolis Oy:n koordinoimassa hankkeessa uudentyyppisiä tuotteita. Hankkeessa on mukana perniöläinen Arktinen Bio-Lacto Oy, jonka tarkoitus on tuoda markkinoille hankkeessa tuotekehitettyjä uusia hapankaalimehuja.
ISBN
OKM-julkaisutyyppi
D1 Artikkeli ammattilehdessä
Julkaisusarja
Koetoiminta ja käytäntö
Volyymi
56
Numero
6(19.10.1999)
Sivut
Sivut
5
ISSN
0355-0990