Asiakaslähtöisen laadun kehittäminen lihan ja lihavalmisteiden tuotantoketjussa
Maatalouden tutkimuskeskus|MTT
2001
Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.
Pysyvä osoite
URI
Tiivistelmä
Tässä tutkimuksessa on pyritty kehittämään lisää valmiuksia kuluttajan laatukäsitykseen perustuvaan toimintaan koko lihan tuotantoketjussa. Tutkimuksessa on seitsemän osaprojektia. Laatulihajärjestelmät antavat mahdollisuuden kehittää tuotteita ja tuotantojärjestelmiä, joissa kuluttajalähtöisyys yhdistyy lihaketjun hyvään yhteistoimintaan. Laatulihajärjestelmistä oikein tiedottamalla voidaan kuluttajatyytyväisyyttä lisätä sekä mielikuvalaadun että tuotteen fyysisen laadun suhteen. Tutkimus kuuluu maa- ja metsätalousministeriön klusteriohjelmaan. Työ toteutettiin neljän tutkimuslaitoksen yhteistyönä.
ISBN
951-729-604-5, 951-729-605-3
OKM-julkaisutyyppi
B1 Kirjoitus tieteellisessä aikakauslehdessä
Julkaisusarja
MTT:n julkaisuja. Sarja A
Volyymi
Numero
93
Sivut
Sivut
p. 55-60
ISSN
1239-0852, 1239-0844