Luke
 

Vertaileva tutkimus maidon kuljetuksesta raakamaitona ja pakattuna, pastöroituna maitona II Bakteerien määrät käsittelyn eri vaiheissa ja bakteeripitoisuuksien yhteydet maidon muihin laatutekijöihin

Maatalouden tutkimuskeskus|Maaseudun Tulevaisuus
1991
Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.

Pysyvä osoite

URI

ISBN

OKM-julkaisutyyppi

D4 Julkaistu kehittämis- tai tutkimusraportti taikka -selvitys

Julkaisusarja

Maatalouden tutkimuskeskus. Elintarvikkeiden tutkimuslaitos. Tiedotteita|Agricultural research centre. Food research institute. Communications

Volyymi

Numero

3

Sivut

18 p

ISSN

0786-3764

DOI