Luke
 

Suomalaista, turvallista, erilaistettua ja vastuullisesti tuotettua - siinä kuluttajien odotuksia tulevaisuuden broilerituotteilta

URI

Tiivistelmä

Broilerinlihan alkuperä on tärkeä tekijä suomalaisille kuluttajille, ja yhä keskeisemmiksi ovat nousemassa myös tuotannon eettisyys ja tuotantotapa. Kuluttajan valinnoilla on ratkaiseva merkitys suomalaisen broilerinlihan tuotannolle, mikäli tuontilihan hinta alenee. Luottamusta kotimaiseen siipikarjanlihaketjuun voisi vahvistaa tuotteistamalla ketjun toimintatapaa ja viestimällä sen vahvuuksista entistä enemmän.

ISBN

OKM-julkaisutyyppi

D1 Artikkeli ammattilehdessä

Julkaisusarja

Maaseudun Tiede

Volyymi

65

Numero

4(15.12.2008)

Sivut

Sivut

6

ISSN

1796-8763

DOI