Tattari tekee paluuta ruokapöytiin
Maaseudun tulevaisuus
2012
Tämän artikkelin/julkaisun kokotekstiä ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun kokotekstiin.
Pysyvä osoite
Tiivistelmä
Tattari on ekologinen ja terveellinen uusvanha tuttavuus. Tattari- ja vehnäjauhoista valmistetut blinit ovat lähtöisin venäläisestä keittiöstä, ja niitä nautitaan perinteisesti sydäntalvella pakkasen paukkuessa. Rapeiksi paistetut paksut ohukaiset saavat veden kihoamaan kenen tahansa kielelle - täytteiksi voi valita mieleisensä vaihtoehdot.
ISBN
OKM-julkaisutyyppi
D1 Artikkeli ammattilehdessä
Julkaisusarja
Maaseudun Tiede
Volyymi
69
Numero
1(12.3.2012)
Sivut
Sivut
20
ISSN
1796-8763
