Aminopeptidaasiominaisuuksiltaan erilaisten Lactobacillus-kantojen kyky tuottaa verenpainetta alentavia ja hapettumista estäviä yhdisteitä maidossa
The ability of Lactobacillus strains with different aminopeptidase properties to produce antihypertensive and antioxidative compounds in milk
The ability of Lactobacillus strains with different aminopeptidase properties to produce antihypertensive and antioxidative compounds in milk
2002
Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.
Pysyvä osoite
URI
Kuvaus
Pro gradu -tutkielma : Helsingin yliopisto, 2002
ISBN
OKM-julkaisutyyppi
G2 Pro gradu, diplomityö, ylempi amk-opinnäytetyö
Julkaisusarja
Helsingin yliopisto. Elintarvikealan koulutusohjelman tutkimuksia. EKT-sarja 1281
Volyymi
Numero
Sivut
98 p
ISSN
0355-1180
