Effects of Weak Acids on the Microbiological, Nutritional and Sensory Quality of Baltic Herring (Clupea harengus membras)
Logrén, Nora; Hiidenhovi, Jaakko; Kakko, Tanja; Välimaa, Anna-Liisa; Mäkinen, Sari; Rintala, Nanna; Mattila, Pirjo; Yang, Baoru; Hopia, Anu (2022)
Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.
Logrén, Nora
Hiidenhovi, Jaakko
Kakko, Tanja
Välimaa, Anna-Liisa
Mäkinen, Sari
Rintala, Nanna
Mattila, Pirjo
Yang, Baoru
Hopia, Anu
Julkaisusarja
Foods
Volyymi
11
Numero
12
Sivut
17 p.
MDPI AG
2022
Collections
- Julkaisut [87085]