Hyppää sisältöön
Hakuohjeet
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Henkilökunnan kirjautuminen
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite
  •   Etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite

Effects of Weak Acids on the Microbiological, Nutritional and Sensory Quality of Baltic Herring (Clupea harengus membras)

Logrén, Nora; Hiidenhovi, Jaakko; Kakko, Tanja; Välimaa, Anna-Liisa; Mäkinen, Sari; Rintala, Nanna; Mattila, Pirjo; Yang, Baoru; Hopia, Anu (2022)

 

Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.


Logrén, Nora
Hiidenhovi, Jaakko
Kakko, Tanja
Välimaa, Anna-Liisa
Mäkinen, Sari
Rintala, Nanna
Mattila, Pirjo
Yang, Baoru
Hopia, Anu

Julkaisusarja
Foods

Volyymi
11

Numero
12

Sivut
17 p.


MDPI AG
2022
doi:10.3390/foods11121717
Näytä kaikki kuvailutiedot
Collections
  • Julkaisut [87085]
jukuri@luke.fi | Saavutettavuusseloste | Tietosuojailmoitus
 

 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisutyyppitJulkaisuajatUusimmatAsiasanatSivukartta
jukuri@luke.fi | Saavutettavuusseloste | Tietosuojailmoitus