Metabolic profiling of probiotic low-sodium prato cheese with flavour enhancers: Usefulness of NMR spectroscopy and chemometric tools
Balthazar, Celso F.; Guimarães, Jonas T.; Rocha, Ramon S.; Neto, Roberto P.C.; Esmerino, Erick A.; Silva, Hugo L.A.; Alves Filho, Elenilson G.; Pimentel, Tatiana C.; Rodrigues, Sueli; Brito, Edyr S.; Tavares, Maria Inês B.; Silva, Marcia Cristina; Raices, Renata S.L.; Freitas, Mõnica Q.; Granato, Daniel; Cruz, Adriano G. (2021)
Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.
Balthazar, Celso F.
Guimarães, Jonas T.
Rocha, Ramon S.
Neto, Roberto P.C.
Esmerino, Erick A.
Silva, Hugo L.A.
Alves Filho, Elenilson G.
Pimentel, Tatiana C.
Rodrigues, Sueli
Brito, Edyr S.
Tavares, Maria Inês B.
Silva, Marcia Cristina
Raices, Renata S.L.
Freitas, Mõnica Q.
Granato, Daniel
Cruz, Adriano G.
Julkaisusarja
International dairy journal
Volyymi
119
Sivut
9 p.
Elsevier Applied Science
2021
Collections
- Julkaisut [85599]