Effect of chemical composition of black tea infusion on the color of milky tea
Mao, Ya-Lin; Wang, Jie-Qiong; Chen, Gen-Sheng; Granato, Daniel; Zhang, Liang; Fu, Yan-Qing; Gao, Ying; Yin, Jun-Feng; Luo, Long-Xin; Xu, Yong-Quan (2021)
Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.
Mao, Ya-Lin
Wang, Jie-Qiong
Chen, Gen-Sheng
Granato, Daniel
Zhang, Liang
Fu, Yan-Qing
Gao, Ying
Yin, Jun-Feng
Luo, Long-Xin
Xu, Yong-Quan
Julkaisusarja
Food research international
Volyymi
139
Sivut
9 p.
Elsevier Applied Science on behalf of the Canadian Institute of Food Science and Technology
2021
Collections
- Julkaisut [85621]