Ovalbumin production using Trichoderma reesei culture and low-carbon energy could mitigate the environmental impacts of chicken-egg-derived ovalbumin
Järviö, Natasha; Parviainen, Tuure; Maljanen, Netta-Leena; Kobayashi, Yumi; Kujanpää, Lauri; Ercili-Cura, Dilek; Landowski, Christopher P.; Ryynänen, Toni; Nordlund, Emilia; Tuomisto, Hanna L. (2021)
Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.
Järviö, Natasha
Parviainen, Tuure
Maljanen, Netta-Leena
Kobayashi, Yumi
Kujanpää, Lauri
Ercili-Cura, Dilek
Landowski, Christopher P.
Ryynänen, Toni
Nordlund, Emilia
Tuomisto, Hanna L.
Julkaisusarja
Nature food
Volyymi
2
Numero
12
Sivut
1005-1013
Nature Research
2021
Collections
- Julkaisut [85835]