Hyppää sisältöön
Hakuohjeet
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Henkilökunnan kirjautuminen
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite
  •   Etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite

Berry polyphenols and human health: evidence of antioxidant, anti-inflammatory, microbiota modulation, and cell-protecting effects

Pap, Nora; Fidelis, Marina; Azevedo, Luciana; do Carmo, Mariana Araújo Vieira; Wang, Dongxu; Mocan, Andrei; Pereira, Eliene Penha Rodrigues; Xavier-Santos, Douglas; Sant’Ana, Anderson S; Yang, Baoru; Granato, Daniel (2021)

 

Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.


Pap, Nora
Fidelis, Marina
Azevedo, Luciana
do Carmo, Mariana Araújo Vieira
Wang, Dongxu
Mocan, Andrei
Pereira, Eliene Penha Rodrigues
Xavier-Santos, Douglas
Sant’Ana, Anderson S
Yang, Baoru
Granato, Daniel

Julkaisusarja
Current opinion in food science

Volyymi
42

Sivut
167-186


Elsevier
2021
doi:10.1016/j.cofs.2021.06.003
Näytä kaikki kuvailutiedot
Collections
  • Julkaisut [87133]
jukuri@luke.fi | Saavutettavuusseloste | Tietosuojailmoitus
 

 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisutyyppitJulkaisuajatUusimmatAsiasanatSivukartta
jukuri@luke.fi | Saavutettavuusseloste | Tietosuojailmoitus