Toxicological and bioactivity evaluation of blackcurrant press cake, sea buckthorn leaves and bark from Scots pine and Norway spruce extracts under a green integrated approach
Pap, Nora; Reshamwala, Dhanik; Korpinen, Risto; Kilpeläinen, Petri; Fidelis, Marina; Furtado, Marianna M.; Sant’Ana, Anderson S.; Wen, Mingchun; Zhang, Liang; Hellström, Jarkko; Marnilla, Pertti; Mattila, Pirjo; Sarjala, Tytti; Yang, Baoru; Lima, Amanda dos Santos; Azevedo, Luciana; Marjomäki, Varpu; Granato, Daniel (2021)
Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.
Pap, Nora
Reshamwala, Dhanik
Korpinen, Risto
Kilpeläinen, Petri
Fidelis, Marina
Furtado, Marianna M.
Sant’Ana, Anderson S.
Wen, Mingchun
Zhang, Liang
Hellström, Jarkko
Marnilla, Pertti
Mattila, Pirjo
Sarjala, Tytti
Yang, Baoru
Lima, Amanda dos Santos
Azevedo, Luciana
Marjomäki, Varpu
Granato, Daniel
Julkaisusarja
Food and chemical toxicology
Volyymi
153
Sivut
12 p.
Elsevier
2021
Collections
- Julkaisut [85546]