Terveys-Suomessa lihasta tulee luksustuote
Huuskonen, Arto; Kuhmonen, Irene; Kuhmonen, Tuomas (2021)
Huuskonen, Arto
Kuhmonen, Irene
Kuhmonen, Tuomas
Julkaisusarja
Nauta
Volyymi
51
Numero
3/2021
Sivut
42-43
Faba osk
2021
Julkaisun pysyvä osoite on
http://urn.fi/URN:NBN:fi-fe2021070240856
http://urn.fi/URN:NBN:fi-fe2021070240856
Kuvaus
Lehtiartikkeli (rinnakkaistallennusluvan asianumero: 956/12 05 01 02/2021)
Tiivistelmä
Terveys-Suomessa punaista lihaa ja lihajalosteita korvataan kasvis- ja kalatuotteilla. Peltoalaa vapautuu rehuntuotannosta nautakarja- ja sikatalouden päätuotantoalueilla, mutta miten käy perinnebiotooppien hoidon?
Collections
- Julkaisut [85599]