Hyppää sisältöön
Hakuohjeet
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Henkilökunnan kirjautuminen
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite
  •   Etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite

Ruokahävikin vähentämiseksi tarvitaan markkinavetoisia innovaatioita, yhteiskunnan ohjausta ja koko ruokaketjun yhteistyötä

Riipi, Inkeri; Vahvaselkä, Marjatta (2021)

 
URI
https://aitojamakujalehti.fi/ruokahavikin-vahentamiseksi-tarvitaan-markkinavetoisia-innovaatioita-yhteiskunnan-ohjausta-ja-koko-ruokaketjun-yhteistyota/

Riipi, Inkeri
Vahvaselkä, Marjatta

Julkaisusarja
Aitoja makuja

Numero
2/2021


Turun yliopiston Brahea-keskus
2021
Näytä kaikki kuvailutiedot
Collections
  • Julkaisut [84941]
jukuri@luke.fi | Saavutettavuusseloste | Tietosuojailmoitus
 

 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisutyyppitJulkaisuajatUusimmatAsiasanatSivukartta
jukuri@luke.fi | Saavutettavuusseloste | Tietosuojailmoitus