Hyppää sisältöön
Hakuohjeet
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Henkilökunnan kirjautuminen
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite
  •   Etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite

How Does Locally Produced Feed Affect the Chemical Composition of Reared House Crickets (Acheta domesticus)?

Pastell, Helena; Mellberg, Sandra; Ritvanen, Tiina; Raatikainen, Marja; Mykkänen, Satu; Niemi, Jarkko; Latomäki, Ilkka; Wirtanen, Gun (2021)

 

Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.


Pastell, Helena
Mellberg, Sandra
Ritvanen, Tiina
Raatikainen, Marja
Mykkänen, Satu
Niemi, Jarkko
Latomäki, Ilkka
Wirtanen, Gun

Julkaisusarja
ACS Food Science & Technology


ACS Publications
2021
doi:10.1021/acsfoodscitech.0c00083
Näytä kaikki kuvailutiedot
Collections
  • Julkaisut [87088]
jukuri@luke.fi | Saavutettavuusseloste | Tietosuojailmoitus
 

 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisutyyppitJulkaisuajatUusimmatAsiasanatSivukartta
jukuri@luke.fi | Saavutettavuusseloste | Tietosuojailmoitus