Hyppää sisältöön
Hakuohjeet
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Henkilökunnan kirjautuminen
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite
  •   Etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite

Food Bioactive Compounds and Emerging Techniques for Their Extraction: Polyphenols as a Case Study

Câmara, José S.; Albuquerque, Bianca R.; Aguiar, Joselin; Corrêa, Rúbia C. G.; Gonçalves, João L.; Granato, Daniel; Pereira, Jorge A. M.; Barros, Lillian; Ferreira, Isabel C. F. R. (2020)

 

Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.


Câmara, José S.
Albuquerque, Bianca R.
Aguiar, Joselin
Corrêa, Rúbia C. G.
Gonçalves, João L.
Granato, Daniel
Pereira, Jorge A. M.
Barros, Lillian
Ferreira, Isabel C. F. R.

Julkaisusarja
Foods

Volyymi
10

Numero
1

Sivut
34 p.


MDPI AG
2020
doi:10.3390/foods10010037
Näytä kaikki kuvailutiedot
Collections
  • Julkaisut [83053]
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste
 

 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisutyyppitJulkaisuajatUusimmatAsiasanatSivukartta
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste