Hyppää sisältöön
Hakuohjeet
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Kirjaudu
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Jukuri etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite
  •   Jukuri etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite

Sheep milk kefir sweetened with different sugars: Sensory acceptance and consumer emotion profiling

Larosa, Cristiane P.; Balthazar, Celso F.; Guimarâes, Jonas T.; Rocha, Ramon S.; Silva, Ramon; Pimentel, Tatiana C.; Granato, Daniel; Duarte, Maria Carmela K.H.; Silva, Marcia C.; Freitas, Mônica Q.; Cruz, Adriano G.; Esmerino, Erick A. (2021)

 
Tweet refworks
 

Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.


Larosa, Cristiane P.
Balthazar, Celso F.
Guimarâes, Jonas T.
Rocha, Ramon S.
Silva, Ramon
Pimentel, Tatiana C.
Granato, Daniel
Duarte, Maria Carmela K.H.
Silva, Marcia C.
Freitas, Mônica Q.
Cruz, Adriano G.
Esmerino, Erick A.

Julkaisusarja
Journal of dairy science

Volyymi
104

Numero
1

Sivut
295-300


Elsevier
2021
doi:10.3168/jds.2020-18702
Näytä kaikki kuvailutiedot
Collections
  • Julkaisut [81044]
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste
 

 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisutyyppitJulkaisuajatUusimmatAsiasanatSivukartta

Omat tiedot

Kirjaudu sisäänRekisteröidy
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste