Hyppää sisältöön
Hakuohjeet
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Kirjaudu
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Jukuri etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite
  •   Jukuri etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite

Effects of an herbal extract composed of white tea, roasted yerba mate and fermented rooibos on the antioxidant activity and sensory properties of popsicles manufactured with different protein sources

Santos, Jânio Sousa; Leal, André Serenato; Escher, Graziela Bragueto; Cruz, Adriano Gomes; Cruz, Thiago Mendanha; Hellström, Jarkko; Pihlava, Juha-Matti; Granato, Daniel (2020)

 
Tweet refworks
 

Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.


Santos, Jânio Sousa
Leal, André Serenato
Escher, Graziela Bragueto
Cruz, Adriano Gomes
Cruz, Thiago Mendanha
Hellström, Jarkko
Pihlava, Juha-Matti
Granato, Daniel

Julkaisusarja
Journal of Food Bioactives

Volyymi
11

Sivut
84-94


International Society for Nutraceuticals and Functional Foods (ISNFF)
2020
doi:10.31665/jfb.2020.11240
Näytä kaikki kuvailutiedot
Collections
  • Julkaisut [81044]
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste
 

 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisutyyppitJulkaisuajatUusimmatAsiasanatSivukartta

Omat tiedot

Kirjaudu sisäänRekisteröidy
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste