Hyppää sisältöön
Hakuohjeet
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Henkilökunnan kirjautuminen
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite
  •   Etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite

Quantitative analysis and dietary risk assessment of aflatoxins in Chinese post-fermented dark tea

Cui, Pu; Yan, Hangbin; Granato, Daniel; Ho, Chi-Tang; Ye, Ziling; Wang, Yong; Zhang, Liang; Zhou, Yu (2020)

 

Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.


Cui, Pu
Yan, Hangbin
Granato, Daniel
Ho, Chi-Tang
Ye, Ziling
Wang, Yong
Zhang, Liang
Zhou, Yu

Julkaisusarja
Food and chemical toxicology


Elsevier
2020
doi:10.1016/j.fct.2020.111830
Näytä kaikki kuvailutiedot
Collections
  • Julkaisut [82824]
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste
 

 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisutyyppitJulkaisuajatUusimmatAsiasanatSivukartta
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste