Hyppää sisältöön
Hakuohjeet
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Kirjaudu
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Jukuri etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite
  •   Jukuri etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite

Analytical strategy coupled to chemometrics to differentiate Camellia sinensis tea types based on phenolic composition, alkaloids, and amino acids

Jiang, Hao; Zhang, Mengting; Wang, Dongxu; Yu, Feng; Zhang, Na; Song, Chuankui; Granato, Daniel (2020)

 
Tweet refworks
 

Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.


Jiang, Hao
Zhang, Mengting
Wang, Dongxu
Yu, Feng
Zhang, Na
Song, Chuankui
Granato, Daniel

Julkaisusarja
Journal of food science

Volyymi
85

Numero
10

Sivut
3253-3263


Blackwell
2020
doi:10.1111/1750-3841.15390
Näytä kaikki kuvailutiedot
Collections
  • Julkaisut [81019]
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste
 

 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisutyyppitJulkaisuajatUusimmatAsiasanatSivukartta

Omat tiedot

Kirjaudu sisäänRekisteröidy
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste