Hyppää sisältöön
Hakuohjeet
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Henkilökunnan kirjautuminen
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite
  •   Etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite

Response surface optimization of phenolic compounds from jabuticaba (Myrciaria cauliflora [Mart.] O.Berg) seeds: Antioxidant, antimicrobial, antihyperglycemic, antihypertensive and cytotoxic assessments

Fidelis, Marina; Vieira do Carmo, Mariana Araújo; Azevedo, Luciana; Cruz, Thiago Mendanha; Marques, Mariza Boscacci; Myoda, Takao; Sant’Ana, Anderson S.; Furtado, Marianna Miranda; Wen, Mingchun; Zhang, Liang; Rosso, Neiva Deliberali; Genovese, Maria Inês; Oh, Won Young; Shahidi, Fereidoon; Pap, Nora; Granato, Daniel (2020)

 

Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.


Fidelis, Marina
Vieira do Carmo, Mariana Araújo
Azevedo, Luciana
Cruz, Thiago Mendanha
Marques, Mariza Boscacci
Myoda, Takao
Sant’Ana, Anderson S.
Furtado, Marianna Miranda
Wen, Mingchun
Zhang, Liang
Rosso, Neiva Deliberali
Genovese, Maria Inês
Oh, Won Young
Shahidi, Fereidoon
Pap, Nora
Granato, Daniel

Julkaisusarja
Food and chemical toxicology

Volyymi
142

Sivut
11 p.


Elsevier
2020
doi:10.1016/j.fct.2020.111439
Näytä kaikki kuvailutiedot
Collections
  • Julkaisut [82820]
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste
 

 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisutyyppitJulkaisuajatUusimmatAsiasanatSivukartta
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste