Hyppää sisältöön
Hakuohjeet
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Henkilökunnan kirjautuminen
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite
  •   Etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite

Are ohmic heating-treated whey dairy beverages an innovation? Insights of the Q methodology

Coimbra, Lorena O.; Vidal, Vitor A.S.; Silva, Ramon; Rocha, Ramon S.; Freitas, Mônica Q.; Guimarães, Jonas T.; Balthazar, Celso F.; Pimentel, Tatiana C.; Silva, Marcia C.; Granato, Daniel; Pollonio, Marise A.R.; Esmerino, Erick A.; Cruz, Adriano G. (2020)

 

Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.


Coimbra, Lorena O.
Vidal, Vitor A.S.
Silva, Ramon
Rocha, Ramon S.
Freitas, Mônica Q.
Guimarães, Jonas T.
Balthazar, Celso F.
Pimentel, Tatiana C.
Silva, Marcia C.
Granato, Daniel
Pollonio, Marise A.R.
Esmerino, Erick A.
Cruz, Adriano G.

Julkaisusarja
Lwt: food science and technology

Sivut
110052


Elsevier.
2020
doi:10.1016/j.lwt.2020.110052
Näytä kaikki kuvailutiedot
Collections
  • Julkaisut [82788]
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste
 

 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisutyyppitJulkaisuajatUusimmatAsiasanatSivukartta
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste