Are ohmic heating-treated whey dairy beverages an innovation? Insights of the Q methodology
Coimbra, Lorena O.; Vidal, Vitor A.S.; Silva, Ramon; Rocha, Ramon S.; Freitas, Mônica Q.; Guimarães, Jonas T.; Balthazar, Celso F.; Pimentel, Tatiana C.; Silva, Marcia C.; Granato, Daniel; Pollonio, Marise A.R.; Esmerino, Erick A.; Cruz, Adriano G. (2020)
Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.
Coimbra, Lorena O.
Vidal, Vitor A.S.
Silva, Ramon
Rocha, Ramon S.
Freitas, Mônica Q.
Guimarães, Jonas T.
Balthazar, Celso F.
Pimentel, Tatiana C.
Silva, Marcia C.
Granato, Daniel
Pollonio, Marise A.R.
Esmerino, Erick A.
Cruz, Adriano G.
Julkaisusarja
Lwt: food science and technology
Sivut
110052
Elsevier.
2020
Collections
- Julkaisut [85632]