Hyppää sisältöön
Hakuohjeet
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Kirjaudu
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Jukuri etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite
  •   Jukuri etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite

Fermentation quality of ensiled crimped faba beans using different additives with special attention to changes in bioactive compounds

Rinne, Marketta; Leppä, Milla M.; Kuoppala, Kaisa; Koivunen, Erja; Kahala, Minna; Jalava, Taina; Salminen, Juha-Pekka; Manni, Katariina (2020)

 
Tweet refworks
 

Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.


Rinne, Marketta
Leppä, Milla M.
Kuoppala, Kaisa
Koivunen, Erja
Kahala, Minna
Jalava, Taina
Salminen, Juha-Pekka
Manni, Katariina

Julkaisusarja
Animal feed science and technology

Volyymi
265

Sivut
12 p.


Elsevier
2020
doi:10.1016/j.anifeedsci.2020.114497
Näytä kaikki kuvailutiedot
Collections
  • Julkaisut [81050]
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste
 

 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisutyyppitJulkaisuajatUusimmatAsiasanatSivukartta

Omat tiedot

Kirjaudu sisäänRekisteröidy
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste