Ultraviolet radiation: An interesting technology to preserve quality and safety of milk and dairy foods
Delorme, Mariana M.; Guimarães, Jonas T.; Coutinho, Nathália M.; Balthazar, Celso F.; Rocha, Ramon S.; Silva, Ramon; Margalho, Larissa P.; Pimentel, Tatiana C.; Silva, Marcia C.; Freitas, Monica Q.; Granato, Daniel; Sant’Ana, Anderson S.; Kasnowski, Maria Carmela; Cruz, Adriano G. (2020)
Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.
Delorme, Mariana M.
Guimarães, Jonas T.
Coutinho, Nathália M.
Balthazar, Celso F.
Rocha, Ramon S.
Silva, Ramon
Margalho, Larissa P.
Pimentel, Tatiana C.
Silva, Marcia C.
Freitas, Monica Q.
Granato, Daniel
Sant’Ana, Anderson S.
Kasnowski, Maria Carmela
Cruz, Adriano G.
Julkaisusarja
Trends in food science and technology
Elsevier Trends Journals
2020
Collections
- Julkaisut [86683]