Hyppää sisältöön
Hakuohjeet
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Kirjaudu
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Jukuri etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite
  •   Jukuri etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite

Ultraviolet radiation: An interesting technology to preserve quality and safety of milk and dairy foods

Delorme, Mariana M.; Guimarães, Jonas T.; Coutinho, Nathália M.; Balthazar, Celso F.; Rocha, Ramon S.; Silva, Ramon; Margalho, Larissa P.; Pimentel, Tatiana C.; Silva, Marcia C.; Freitas, Monica Q.; Granato, Daniel; Sant’Ana, Anderson S.; Kasnowski, Maria Carmela; Cruz, Adriano G. (2020)

 
Tweet refworks
 

Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.


Delorme, Mariana M.
Guimarães, Jonas T.
Coutinho, Nathália M.
Balthazar, Celso F.
Rocha, Ramon S.
Silva, Ramon
Margalho, Larissa P.
Pimentel, Tatiana C.
Silva, Marcia C.
Freitas, Monica Q.
Granato, Daniel
Sant’Ana, Anderson S.
Kasnowski, Maria Carmela
Cruz, Adriano G.

Julkaisusarja
Trends in food science and technology


Elsevier Trends Journals
2020
doi:10.1016/j.tifs.2020.06.001
Näytä kaikki kuvailutiedot
Collections
  • Julkaisut [81066]
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste
 

 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisutyyppitJulkaisuajatUusimmatAsiasanatSivukartta

Omat tiedot

Kirjaudu sisäänRekisteröidy
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste