Hyppää sisältöön
Hakuohjeet
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Henkilökunnan kirjautuminen
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite
  •   Etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite

Mid-infrared spectroscopic analysis of raw milk to predict the blood nonesterified fatty acid concentrations in dairy cows

Aernouts, Ben; Adriaens, Ines; Diaz-Olivares, José; Saeys, Wouter; Mäntysaari, Päivi; Kokkonen, Tuomo; Mehtiö, Terhi; Kajava, Sari; Lidauer, Paula; Lidauer, Martin H.; Pastell, Matti (2020)

 

Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.


Aernouts, Ben
Adriaens, Ines
Diaz-Olivares, José
Saeys, Wouter
Mäntysaari, Päivi
Kokkonen, Tuomo
Mehtiö, Terhi
Kajava, Sari
Lidauer, Paula
Lidauer, Martin H.
Pastell, Matti

Julkaisusarja
Journal of dairy science

Volyymi
103

Numero
7

Sivut
6422-6438


Elsevier B.V.
2020
doi:10.3168/jds.2019-17952
Näytä kaikki kuvailutiedot
Collections
  • Julkaisut [82821]
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste
 

 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisutyyppitJulkaisuajatUusimmatAsiasanatSivukartta
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste