Hyppää sisältöön
Hakuohjeet
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Kirjaudu
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Jukuri etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite
  •   Jukuri etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite

Optimizing the extraction of bioactive compounds from pu-erh tea (Camellia sinensis var. assamica) and evaluation of antioxidant, cytotoxic, antimicrobial, antihemolytic, and inhibition of α-amylase and α-glucosidase activities

Armstrong, Lorene; Araújo Vieira do Carmo, Mariana; Wu, You; Antônio Esmerino, Luis; Azevedo, Luciana; Zhang, Liang; Granato, Daniel (2020)

 
Tweet refworks
 

Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.


Armstrong, Lorene
Araújo Vieira do Carmo, Mariana
Wu, You
Antônio Esmerino, Luis
Azevedo, Luciana
Zhang, Liang
Granato, Daniel

Julkaisusarja
Food research international

Sivut
109430


Elsevier Applied Science on behalf of the Canadian Institute of Food Science and Technology
2020
doi:10.1016/j.foodres.2020.109430
Näytä kaikki kuvailutiedot
Collections
  • Julkaisut [81023]
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste
 

 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisutyyppitJulkaisuajatUusimmatAsiasanatSivukartta

Omat tiedot

Kirjaudu sisäänRekisteröidy
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste