Ohmic heating does not influence the biochemical properties of Minas Frescal cheese but decreases uric acid levels in healthy Wistar rats
Rocha, Ramon S.; Silva, Ramon; Guimarães, Jonas T.; Balhtazar, Celso F.; Silveira, Marcello R.; Martins, Aline A.; Rojas, Vitória P.; Graça, Juliana S.; Pimentel, Tatiana C.; Esmerino, Erick A.; Sant'Ana, Anderson S.; Granato, Daniel; Freitas, Mônica Q.; Barros, Márcio E.; Silva, Márcia C.; Cruz, Adriano G. (2020)
Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.
Rocha, Ramon S.
Silva, Ramon
Guimarães, Jonas T.
Balhtazar, Celso F.
Silveira, Marcello R.
Martins, Aline A.
Rojas, Vitória P.
Graça, Juliana S.
Pimentel, Tatiana C.
Esmerino, Erick A.
Sant'Ana, Anderson S.
Granato, Daniel
Freitas, Mônica Q.
Barros, Márcio E.
Silva, Márcia C.
Cruz, Adriano G.
Julkaisusarja
Journal of dairy science
Volyymi
103
Numero
6
Sivut
4929-4934
Elsevier B.V.
2020
Collections
- Julkaisut [85835]