Hyppää sisältöön
Hakuohjeet
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Kirjaudu
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Jukuri etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite
  •   Jukuri etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite

Ohmic heating does not influence the biochemical properties of Minas Frescal cheese but decreases uric acid levels in healthy Wistar rats

Rocha, Ramon S.; Silva, Ramon; Guimarães, Jonas T.; Balhtazar, Celso F.; Silveira, Marcello R.; Martins, Aline A.; Rojas, Vitória P.; Graça, Juliana S.; Pimentel, Tatiana C.; Esmerino, Erick A.; Sant'Ana, Anderson S.; Granato, Daniel; Freitas, Mônica Q.; Barros, Márcio E.; Silva, Márcia C.; Cruz, Adriano G. (2020)

 
Tweet refworks
 

Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.


Rocha, Ramon S.
Silva, Ramon
Guimarães, Jonas T.
Balhtazar, Celso F.
Silveira, Marcello R.
Martins, Aline A.
Rojas, Vitória P.
Graça, Juliana S.
Pimentel, Tatiana C.
Esmerino, Erick A.
Sant'Ana, Anderson S.
Granato, Daniel
Freitas, Mônica Q.
Barros, Márcio E.
Silva, Márcia C.
Cruz, Adriano G.

Julkaisusarja
Journal of dairy science

Volyymi
103

Numero
6

Sivut
4929-4934


Elsevier B.V.
2020
doi:10.3168/jds.2019-17712
Näytä kaikki kuvailutiedot
Collections
  • Julkaisut [81041]
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste
 

 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisutyyppitJulkaisuajatUusimmatAsiasanatSivukartta

Omat tiedot

Kirjaudu sisäänRekisteröidy
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste