Hyppää sisältöön
Hakuohjeet
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Henkilökunnan kirjautuminen
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite
  •   Etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite

Ohmic heating for infant formula processing: Evaluating the effect of different voltage gradient

Pires, Roberto P.S.; Cappato, Leandro P.; Guimarães, Jonas T.; Rocha, Ramon S.; Silva, Ramon; Balthazar, Celso F.; Freitas, Mônica Q.; Silva, Paulo Henrique F.; Neto, Roberto P.C.; Tavares, Maria Inês B.; Granato, Daniel; Raices, Renata S.L.; Silva, Márcia Cristina; Cruz, Adriano G. (2020)

 

Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.


Pires, Roberto P.S.
Cappato, Leandro P.
Guimarães, Jonas T.
Rocha, Ramon S.
Silva, Ramon
Balthazar, Celso F.
Freitas, Mônica Q.
Silva, Paulo Henrique F.
Neto, Roberto P.C.
Tavares, Maria Inês B.
Granato, Daniel
Raices, Renata S.L.
Silva, Márcia Cristina
Cruz, Adriano G.

Julkaisusarja
Journal of food engineering

Volyymi
280

Sivut
8 p.


Applied Science Publishers.
2020
doi:10.1016/j.jfoodeng.2020.109989
Näytä kaikki kuvailutiedot
Collections
  • Julkaisut [82826]
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste
 

 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisutyyppitJulkaisuajatUusimmatAsiasanatSivukartta
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste