Hyppää sisältöön
Hakuohjeet
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Kirjaudu
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Jukuri etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite
  •   Jukuri etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite

Effects of Ultrasound-Assisted Extraction and Solvent on the Phenolic Profile, Bacterial Growth, and Anti-Inflammatory/Antioxidant Activities of Mediterranean Olive and Fig Leaves Extracts

Alcántara, Cristina; Žugčić, Tihana; Abdelkebir, Radhia; García-Pérez, Jose V.; Jambrak, Anet Režek; Lorenzo, José M.; Collado, María Carmen; Granato, Daniel; Barba, Francisco J. (2020)

 
Tweet refworks
 

Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.


Alcántara, Cristina
Žugčić, Tihana
Abdelkebir, Radhia
García-Pérez, Jose V.
Jambrak, Anet Režek
Lorenzo, José M.
Collado, María Carmen
Granato, Daniel
Barba, Francisco J.

Julkaisusarja
Molecules

Volyymi
25

Numero
7

Sivut
13 p.


MDP
2020
doi:10.3390/molecules25071718
Näytä kaikki kuvailutiedot
Collections
  • Julkaisut [81041]
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste
 

 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisutyyppitJulkaisuajatUusimmatAsiasanatSivukartta

Omat tiedot

Kirjaudu sisäänRekisteröidy
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste