Hyppää sisältöön
Hakuohjeet
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Kirjaudu
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Jukuri etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite
  •   Jukuri etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite

Modeling the inactivation of Lactobacillus brevis DSM 6235 and retaining the viability of brewing pitching yeast submitted to acid and chlorine washing

Munford, Allan R. G.; Chaves, Rafael D.; Granato, Daniel; Sant’Ana, Anderson S. (2020)

 
Tweet refworks
 

Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.


Munford, Allan R. G.
Chaves, Rafael D.
Granato, Daniel
Sant’Ana, Anderson S.

Julkaisusarja
Applied microbiology and biotechnology

Volyymi
104

Sivut
4071-4080


Springer
2020
doi:10.1007/s00253-020-10534-x
Näytä kaikki kuvailutiedot
Collections
  • Julkaisut [81041]
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste
 

 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisutyyppitJulkaisuajatUusimmatAsiasanatSivukartta

Omat tiedot

Kirjaudu sisäänRekisteröidy
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste